Oude buurvrouw een dildo

oude buurvrouw een dildo

.

Maar ik neuk haar toch niet!! Nee maar als je haar soms gaat neuken in de toekomst. Toen ben ik kwaad het huis uit gegaan en naar Truus mijn verhaal verteld en hoe we het nou voor mijn moeder moesten aanpakken dat we niet met elkaar het bed deelden.

Nou zegt Truus kom dan zullen we nog gauw even het bed delen voor het te laat is als je moeder er achterkomt. Ze sleurt me de slaapkamer in. En kleden elkaar uit, ondertussen al onze geile plekjes strelend. Dan gaat ze op haar rug liggen en ik breng mijn pik diep in haar heerlijke sappige doosje en in een gezapig tempo neuken we elkaar tot een climax.

Truus komt luidruchtig klaar en met mijn mond op haar mond probeer ik het wat te onderdrukken. Dan laat Truus haar kutspieren hun werk doen En ik voel hoe ze mijn ballen van het laatste druppeltje zaad ontdoet. En Truus gaat voorover op haar ellebogen leunend, met haar kontje omhoog naar me toe zitten. Soms neem ik haar kutje ook gelijk mee.

En al likkend komt Truus voor de tweede maal klaar. Dan ga ik haar kontje te lijf met glijmiddel, wat ik ruimschoots gebruik. Een binnen enkele minuten is het weer raak nr 3. Dan heeft mijn PIK ook weer het formaat dat hij weer in het vrouwe lichaam past. En ik neuk haar nu met mijn piemel van vlees en bloed, in allebei haar gaatjes.

Want op zijn hondjes staan ze beide goed open. En met een kreet vul ik haar endeldarm. Langzaam trek ik me terug en een sliert sperma kom haar kontje uit gesijpelt. Ik vang het in mijn handen op en smeer haar hele schaamstreek er mee in. Ik loop de slaapkamer uit en ga naar huis. Dan op een avond. Ik wil een fles Cola pakken. Geen nood de oudere Buuv, waar ik vaak kwam, had altijd en paar flessen Cola in huis. Dus door de tuin loop ik naar de achterdeur.

Aangezien die nooit op slot is kon ik zo doorlopen. In de kamer stond de TV ook aan, dus ze was thuis. Ik loop naar het halletje en hoor boven iemand zacht kreunen. Zo te horen was dat Truus de buuv. Op mijn tenen sluip ik de trap op. En wat schetst mijn verbazing? Truus ligt naakt in het bad met een knoepert van een dildo in haar rijpe kut.

Ze gaat als een bezetene te keer met dat gevaarte. Doordat ze zo met zichzelf bezig, heeft ze niet in de gaten dat ik sta te kijken naar dit geile schouwspel. Ondertussen stijgert mijn pik ook in mijn broek. Dan pak ik geheel onverwachts haar hand en neem de dildo over van haar.

En nog wilder als dat ze het zelf deed, neuk ik haar met haar eigen dildo. Eerst is ze verrast en kijkt ze naar me, of ze zeggen wil wat doe jij nou hier?

Maar al gauw gaat haar hand naar mijn kruis. Ze punnikt mijn broek open en ook ik sta dan met een stijve voor het bad. Ik krijg staande een pijpbeurt van een vrouw, die mijn oma had kunnen zijn. Want Truus is minstens Maar ze heeft nog een goed figuur met volle borsten een vlakke buik en lange stelten.

Allemaal zaken waar wij mannen naar kijken. En ik ben tenslotte ook een man. Wel een jongeman maar ik kan al redelijk goed met vrouwen overweg. En op school heb ik bijna alle meisjes uit mijn klas wel eens aan hun plassertje gevoeld.

Eerst doktertje spelen, en later gewoon kutje voelen. En dat ging nu gebeuren. En schuif naast Truus de badkuip in. Onder water zoek ik haar vlezige pruim op. Ik breng een vinger bij haar naar binnen en nog een en op het laatst verdwijnt mijn halve hand in haar kut. Truusje is zo nat dat alles lekker soepel glijd. Ik vind haar spotje en met een vingertopje ga ik over de ribbeltjes, met mijn vrije hand pak ik Truusjes kittelaartje en binnnen de kortste keer komt ze klaar met luid gekreun.

Ik druk mijn mond op de hare en smoor het gekreun. Dat staat ze na een paar minuten op. En gezamelijke nemen we een lange shower. Zullen we beneden wat drinken. Maar nu wil ik wel een Colaatje. Ik drink mijn cola en Truus neemt een wijntje.

Dus Fredje jij bent de hele week alleen thuis? Ja, Truus, dat heb je helemaal goed. Dan moet je mij tot je ouders er weer zijn, elke dag in het bad komen doen. Voor straf dat je me zo hebt laten schrikken.

OUDE SLETTEN NEUKEN IN NOORD BRABANT

: Oude buurvrouw een dildo

SEX BETAALD GROTE PRAMMEN 363
AMATEUR HOER DORDRECHT VROUWEN ZOEKEN SEXCONTACT Langzaam trek ik me terug en een sliert sperma kom haar kontje uit gesijpelt. En lekkerehomo kutten parade ben tenslotte ook een man. Dus Fredje jij bent de hele week alleen thuis? Het is alweer een aantal jaren geleden dat ik de buurvrouw betrapte in het bad met een reuze dildo. Oma is geil en vingert haar kutje.
Oude buurvrouw een dildo Slaaf zoekt meesteres seks

Oude buurvrouw een dildo

De hele week hebben we liggen geilen in de tuin in de keuken in de kamer op de trap en natuurlijk op haar bed en in het bad. Ze ging de trap op, klopte aan en ze hoefde niet eens wat te zeggen om duidelijk te maken waarvoor ze langskwam. En ik spuit mijn lading oude buurvrouw een dildo in haar holletje. En schuif naast Truus de badkuip in. Hij kwam dan heerlijke klaar omdat de trillende vibrator niet alleen voor genot in de kut zorgde, maar ook zijn piemeltje lieten trillen. Sandra, die heel stijve lul pijpen prive sex breda kan koken, zette een uitgebreide maaltijd op tafel, om aan te sterken, zoals ze het noemde en ging naakt tegenover hem zitten. En ik ben tenslotte ook een man. Oude buurvrouw een dildo