Geile petra sex gratis nl

geile petra sex gratis nl

We liepen naar buiten en gingen het park in achter het restaurant. We bleven gezellig praten en ik merkte wel dat we steeds iets dichter naar elkaar toe kwamen. Bij een bankje bleef ze even staan en ging toen zitten terwijl ze dat deed had ik heel even een heel mooi zicht tot ver onder haar rok. Ik kon net niet tegen haar broekje aan kijken , volgens mij deed ze het expres en dat vond ik niet erg. Ik ging ook zitten en keek haar aan, ze keek me met die donkere ogen heel diep aan en zuchtte en kwam met haar hoofd richting het mijne en onze lippen vonden elkaar wat over ging in een hele hete zoen die wel heel even aanhield, toen we elkaar los lieten zei ze: Ze keek mij aan en drukte haar mond weer op die mij.

Ik liet mijn handen over haar rug gaan wat haar nog iets dichter tegen mij aan drukte, ik voelde haar borsten in mijn borst prikken en voelde ook dat haar tepels erg hard vooruit stonden.

Even liet ik haar los en keek haar aan ik zag een heel geile blik, ik wist dat ik niets meer hoefde te vragen. Ik trok haar weer tegen me aan en gaf haar een zoen die ze gelijk beantwoorde ik voelde haar tong in mijn mond komen en onze tongen speelde een spel. Ik liet mijn handen ook een spel over haar rug spelen. Ze liet mij los en stond op pakte mijn hand beet en trok mij met haar mee de stuiken in.

Een stukje in de bossen was een open plek en hiervandaan kon niemand je zien. Ze ging tegen een boom aan staan en trok mij tegen zich aan, onze tongen gingen weer verder met het geile spel, ik voelde dat het haar erg opwond mij trouwens ook. Ik had een redelijke harde paal in mijn broek staan. Mijn handen speelde strelend over haar borsten. Wat haar een diep gegrom bezorgde. Ik maakte haar blouse open en haalde haar borsten uit de bh. Langzaam zakte ik met mijn mond naar beneden en nam een tepel in mijn mond, zoog er zachtjes op.

En liet hem uit mijn mond glijden en nam de andere in mijn mond ook deze stond erg strak en hard in mijn mond, ik beet er zachtjes op en ze zuchtte en fluisterde: Ik speelde nog even met haar borsten en liet één hand naar beneden glijden.

Toen ik aan de rand van haar rok was liet ik hem weer zachtjes omhoog gaan nu onder haar rok. Ik streelde over het blote vlees en ze begon steeds harder te kreunen. Ik liet een vinger in haar slipje glijden en streelde over haar kutje heen die al heel erg nat was, ik keek haar aan en ze fluisterde: Dit liet ik me geen twee keer vragen en ik zakte met mijn hoofd onder haar rok en trok het slipje opzij.

Ze spreidde haar benen nog wat verder wat er voor zorgde dat haar kut een stukje kwam open te staan, ik nam haar lipjes tussen mijn lippen en mijn tong gleed langs haar heerlijke kutje, eerst zachtjes er omheen, soms ineens mijn tong in haar kutje. Ze beet op haar lippen en pakte mijn hoofd beet en drukte het tegen haar grotje aan. Ik begon sneller te likken en zoog haar klitje in mijn mond, stak een vinger in haar poes en haalde die op en neer haar sappen stroomde rijkelijk.

Ik trok mijn vinger uit haar en stak hem in één keer in haar kontje dit was te veel voor haar met een heel diepe zucht en ingehouden gil kwam ze klaar: Ik kreeg nog meer van haar sappen te verwerken wat heerlijk smaakte.

Toen ze weer wat was bijgekomen trok ze bijna mijn kleren van mijn lijf, pakte mijn lul in haar hand en begon er zachtjes aan te trekken. Ze liet zich al snel zakken en nam hem in haar mond en likte langs mijn paal, nam mijn ballen in haar mond en kwam toen weer langzaam omhoog en nam ineens mijn hele lul in haar mond, dit was een heerlijke sensatie, dat had ik nog nooit gevoeld. Ik wist dat als ze dit nog een keer zou doen dat ik klaar zou komen.

Ze bleef even een beetje zuigen en liet hem toen weer uit haar mond schieten. Met haar tong maakte ze een vinger nat. En nam mijn lul weer in haar mond. Met haar hand begon ze mijn kont te strelen, die natte vinger was een heel apart gevoel, erg lekker ze likte weer langzaam omhoog en ik voelde dat ze haar vinger tegen mijn kontgaatje aan zette.

Ze nam ineens mijn lul weer helemaal in haar mond en stak gelijk haar vinger diep in mijn kontje, dit was voor mij teveel. Ik kwam met hevige schokken klaar: Ze slikte al mijn zaad door en likte mijn lul helemaal schoon. Ze kwam weer langzaam omhoog en drukte haar lippen op die mij, haar tong gleed mijn mond in. Ik proefde mijn eigen zaad maar met haar speeksel vermengd smaakte het heel aangenaam en heel apart, met haar tong streelde ze het door mijn hele mond heen. We gingen eerst wat drinken en de spanning was er, dat voelde je al goed.

Op een gegeven moment vroeg ze of ik een rondleiding door het huis wilde, en natuurlijk wilde ik dat want ik wist bij welke kamer we zouden blijven hangen. Het was een mooi huis, en voor me door het huis liepen 2 lekker billen in een strakke broek. Waar ik mijn ogen maar moeilijk vanaf kon houden, omdat ik wist dat ik er zo aan kon zitten! We kwamen bij de gang naar de slaapkamer, en nu stonden we dicht bij elkaar.

We keken elkaar recht in de ogen en onze lippen kwamen dichter bij elkaar. En toen ze elkaar raakten begon het, je voelde het door onze lijven gaan hoe geil we waren. We wilden elkaar, en belanden op bed. Onze handen gingen over elkaars lichamen en de kledingstukken gingen al snel uit.

Ik ging met mijn hand over haar borsten , ze voelden heerlijk aan. Lekker zacht en een perfecte maat. We lagen allebei alleen nog in onze boxer en string. Ik ging met mijn handen over haar string heen, ik voelde haar lekkere kutje in haar string zitten.

Ik trok haar string uit en ging verder op verkenning met mijn hand. Ik voelde nu voor het eerst met mijn vingers haar lekkere kutje, ze was niet helemaal kaal.

Een mooi bij geschoren streepje had ze. Haar schaamlippen voelde lekker zacht, en ik ging met mijn vinger in haar natte kutje. We zoende ondertussen nog door, maar toen ik met mijn vinger in haar kwam stopte ze even. Ze kreunde licht en ze voelde zo lekker aan. In onze mail-fantasie hadden we dit natuurlijk al heel vaak gedaan. Ik stopte met haar te zoenen, maar mijn vinger ging door en ik stopte er nog een bij. Ik ging nu aan haar oorlel likken.

Petra werd alleen maar geiler hierdoor, en ik ook. Terwijl ze nog geen eens in mijn boxer heeft gevoeld. Ik ging met mijn mond via haar hals naar haar borsten. Met mijn vrije hand pakte ik haar linker borst en likte de tepel ervan. We keken elkaar aan en we zagen aan elkaar dat we het heerlijk vonden. Ik ging via haar buik naar haar geweldige kutje. Eerst plaagde ik haar een beetje door eromheen te likken.

Toen nam ik een lip van haar kutje in mijn mond en likte eraan. Ik likte in haar kutje, ze kreunde en ik proefde haar.

Ik likte haar hele kutje behalve haar klit. Ze hield het niet meer, ik ging voor de klit. Ze kreunde nog harder en geiler, ze pakte mijn hoofd. En Petra drukte mijn hoofd tegen haar kut aan. Ik wist nog uit de mails dat het haar heerlijk zou lijken als ik ook aan haar kontje zou likken, maar dat niemand dat ooit gedaan had bij haar. Dus ik ging van haar klit naar beneden, en ik merkte hoe opgewonden ze reageerde toen ik naar beneden ging.

Ik kwam bij haar sterretje aan en likte eraan. Ik had wel eens bij een vrouw ook gedaan, maar bij Petra was het zo veel geiler. Het smaakte lekker, en het idee was zo geil. Toen ik dit een poosje had gedaan ging ik weer met haar klit bezig en stopte 2 vingers in haar kut. Ik bleef likken en Petra riep dat ze klaar ging komen. Ze kwam heel heftig klaar en mijn vingers zaten voor een paar tellen helemaal vast in haar kutje, zo erg spande ze die aan.

Ze schreeuwde het uit. Nadat ze was gekomen kwam ik weer naast haar liggen, en begon haar te zoenen. Ze kwam weer een beetje bij haar positieven en nu begon zij met haar hand op verkenning. Ze trok mijn boxershort uit en sloot haar hand om mijn lul.

We waren nog heftig aan het zoenen en ze trok mij lekker af. In mijn handen had ik haar lekkere volle billen, ze waren erg lekker. Ze keek me aan en zei dat ze mij nu heerlijk ging pijpen , maar ik moest wel zeggen als ik klaar zou komen. Ze nam mijn stijve in der hand, en ging over mijn eikel likken.

.. Geile petra sex gratis nl

Vacuum tieten kinky massage

DIKKE VETTE KUTTEN MEIDEN DIE SEX WILLEN